قیمت روز طلا:
۳,۶۷۴,۰۰۰

ما به شما ضمانت طلای ۱۸ عیار، مهلت تعویض ۷ روزه،بسته‌بندی مناسب هدیه و ارسال رایگان را هدیه می‌دهیم

قیمت روز طلا:
۳,۶۷۴,۰۰۰

درمیان الماس‌هایی که تا به حال کشف شده‌اند برخی از آنها از مشهورترین الماس‌های دنیا هستند. مشهورترین الماس‌های جهان اغلب به علت زیبایی خاص خود و یا تاریخچه جالبی که دارند مورد توجه قرار گرفته‌اند. اگر علاقه‌مند به شناخت معروف‌ترین الماس‌های دنیا هستید این مقاله را از دست ندهید. ما در اینجا به معرفی الماس‌های مشهور و عجیب‌ترین الماس‌های کشف شده پرداخته‌ایم‌‌

مشهورترین الماس‌های دنیا کدامند؟

اگر به دنیای سنگ‌های گران‌ قيمت علاقه دارید احتمالاً شناخت گرانترین الماس‌های دنیا که بسیار معروف هستند و گذشته‌ای خواندنی دارند برای شما جذاب خواهد بود.

الماس امید

یکی از شناخته‌شده‌ترین و معروف‌ترین الماس‌های دنیا الماس 45.52 قیراطی Hope است که گذشته‌ای جذابی مانند خود دارد. داستان این سنگ در سال 1642 آغاز می‌شود، زمانی که یک تاجر فرانسوی آن را خریداری کرد و چند سال بعد دوباره آن را به لویی چهاردهم پادشاه فرانسه فروخت. این الماس تا سال 1792 در اختیار خانواده سلطنتی فرانسه باقی ماند و در انقلاب فرانسه به سرقت رفت.

الماس امید

در سال 1830، این جواهر توسط هنری هوپ خریداری شد و بعداً توسط اجدادش برای تسویه بدهی‌ها در سال 1901 فروخته شد. سپس این الماس به یک شهروند دیگر در ایالات متحده فروخته شد و در نهایت در سال 1940 به دست جواهر ساز مشهور هری وینستون رسید.

پس از سفری دراز در نمایشگاه‌های سراسر جهان، این الماس که از گرانترین الماس‌های دنیا است به موسسه اسمیتسونیان در واشنگتن دی سی اهدا شد و اکنون نیز در آنجا قرار دارد. برخی بر این باورند که آنجا بهترین مکان برای این گوهر است زیرا شایعه شده است که این سنگ نفرین شده و هر کسی که آن را داشته باشد دچار درد و رنج می‌شود.

الماس تیلور-برتون

یکی از عجیب‌ترین الماس‌های کشف شده الماس تیلور- برتون است. این الماس که توسط صاحبان مشهورش ریچارد برتون و الیزابت تیلور معروف شد، برای اولین بار در سال 1966 کشف شد. برتون این سنگ 69.42 قیراطی را به قیمت 1.1 میلیون دلار در سال 1969 به عنوان هدیه‌ای برای تیلور خریداری کرد.

با این حال، طبق قوانین بیمه نامه، تیلور فقط مجاز به استفاده از آن الماس به مدت 30 روز در سال و تحت حمایت محافظان مسلح بود. وقتی برتون و تیلور در سال 1978 طلاق گرفتند، تیلور الماس را بین 3 تا 5 میلیون دلار فروخت که بخشی از درآمد آن صرف امور خیریه شد. این جواهر یکی از بزرگترین الماس‌های دنیا است.

الماس تیلور-برتون

الماس The Idol’s Eye

The Idol’s Eye یک سنگ گلابی شکل 70.20 قیراطی است که از مشهورترین الماس‌های دنیا می‌باشد و گذشته‌ای افسانه‌ای دارد. برخی می‌گویند که این الماس قرن‌ها پیش از یک بت هندو دزدیده شده و در نتیجه نام آن به ثبت رسیده است. داستان دیگری حاکی از آن است که الماس به عنوان باج به سلطان ترکیه داده شده است. همچنین برخی ادعا می‌کنند که این الماس توسط هند شرقی از شاهزاده ایرانی به سرقت رفته است تا بدهی‌ها را پرداخت نماید.

با این حال، هیچ یک از این داستان‌ها ثابت نشده‌اند و امروز این الماس در اختیار خریداری ناشناس است که آن را به همراه سه جواهر معروف دیگر در سال 1983 خریداری کرده است.

الماس SANCY

داستان الماس سانسی 55.23 قیراطی به دهه 1400 باز می‌گردد، زمانی که این سنگ به دوک بورگوندی تعلق داشت. پس از مرگ او در جنگ، این الماس که از بزرگترین الماس‌های دنیا است چندین بار دست به دست شد و سرانجام به مجموعه جواهرات یک دیپلمات فرانسوی به نام سانسی رسید.

این سنگ بعداً توسط هنری سوم فرانسوی قرض گرفته شد و او آن را در کلاهش گذاشت تا طاسی زودرس خود را پنهان کند. سانسی این الماس را در سال 1605 فروخت و در طول سه قرن بعد، مالکیت آن متعلق به سلطنت انگلیس، یک کاردینال ایتالیایی، یک شاهزاده هندی و یک نجیب زاده روسی بود. خانواده آستور آن را در سال 1906 خریداری کردند و بعداً آن را در سال 1978 به موزه لوور فروختند، جایی که در حال حاضر در معرض نمایش قرار دارد.

الماس SANCY

الماس ستاره بزرگ آفریقا یا کولینان

الماس ستاره بزرگ آفریقا با وزن 530.20 قیراط بزرگترین الماس تراش خورده در جهان است. این جواهر در اصل بخشی از یک سنگ تراش نخورده بود که در سال 1905 کشف شد و 3106.77 قیراط وزن داشت.

قبل از تراش، الماس بیش از شش ماه مورد ارزیابی قرار گرفت تا بهترین راه برای تراش این جواهر تعیین شود. پس از تصمیم گیری، الماس به 9 الماس اصلی و 96 سنگ کوچک‌تر بریده شد. ستاره بزرگ آفریقا با نام کولینان اول نیز شناخته می‌شود و در حال حاضر به عنوان بخشی از جواهرات بریتانیا است.

الماس ریجنت

ریجنت به عنوان زیباترین الماس جهان در نظر گرفته می‌شود. این الماس که توسط برده‌ای در هند در سال 1698 کشف شد بود بعداً به دست فرماندار انگلیس توماس پیت افتاد و به 140.64 قیراط برش داده شد.

نایب‌السلطنه فرانسوی، فیلیپ دوم، آن را در سال 1717 از پیت خریداری کرد اما در انقلاب فرانسه به سرقت رفت. محل نگهداری الماس ناشناخته بود تا اینکه سرانجام در یک اتاق زیر شیروانی در پاریس کشف شد. در سال 1801، ناپلئون بناپارت الماس ریجنت یا نایب‌السلطنه را به دست آورد و از آن برای زینت دادن شمشیر خود استفاده کرد. این الماس در حال حاضر در موزه لوور نگهداری می‌شود.

الماس ریجنت

الماس کوه نور

الماس کوه نور دارای طولانی‌ترین تاریخ شناخته شده در بین الماس‌ها است که به سال 1304 برمی‌گردد. گمان می‌رود این جواهر در زمان سلسله کاکاتیا به عنوان چشم یک الهه در یک معبد هندو نصب شده باشد. از آنجا این الماس که از مشهورترین الماس‌های دنیا است در طی یک یورش به سرقت رفت و به سلسله‌های دیگر منتقل شد.

امپراتوران مغول این الماس را در طول دهه 1500 به دست آوردند و بعداً شاه جهان این سنگ را در تخت طاووس معروف خود قرار داد. این سنگ در اختیار چندین صاحب دیگر قرار گرفت تا اینکه سرانجام به عنوان بخشی از جواهرات بریتانیا ثبت شد و اکنون نیز در آنجا قرار دارد.

الماس هورتنسیا

الماس Hortensia که به نام ملکه هلند، Hortense de Beauhamais نامگذاری شده است، تنها 20 قیراط است و بسیار کوچکتر از هر الماس دیگری که تا کنون کشف شده می‌باشد. شاید شهرت این سنگ ناشی از تاریخ درخشان آن باشد که شامل دزدیده شدن و تزئین لباس ناپلئون بناپارت است.

قدمت این جواهر به اواخر دهه 1600 باز می‌گردد، زمانی که تحت مالکیت سلطنت فرانسه بود. در طول انقلاب فرانسه، این سنگ به همراه سایر جواهرات مجموعه ماری آنتوانت به سرقت رفت، اما بعد مردی که درحال اعدام با گیوتین بود مکان پنهان آن را فاش کرد و سنگ پیدا شد. از آنجا الماس تحت کنترل ناپلئون قرار گرفت و در نهایت آن را به ملکه هورتنس هدیه داد. امروز Hortensia در موزه لوور به همراه دیگر جواهرات فرانسه به نمایش گذاشته می‌شود.

مشهورترین الماس‌های جهان

الماس صد ساله

الماس صد ساله ارزش تاریخی سایر الماس‌های موجود در این فهرست را ندارد زیرا تا سال 1986 کشف نشده بود. این الماس بی‌رنگ آفریقای جنوبی توسط موسسه گوهرشناسی امریکا درجه D، بالاترین درجه ممکن را در رنگ دریافت کرده است.

اندازه الماس قبل از تراش 599 قیراط بود و یک الماس‌تراش نزدیک به سه سال طول کشید تا سنگ را به 273.85 قیراط فعلی تراش دهد. این الماس حدود 90 میلیون دلار ارزش دارد اما هویت صاحب آن مشخص نیست.

سخن پایانی

الماس‌ها جواهرات با ارزش و زیبایی هستند که چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کنند. اگر شما نیز به جواهرات علاقه‌مند هستید یا قصد خرید و هدیه دادن یک جواهر زیبا و گران‌قیمت را دارید می‌توانید از لیلیوم گالری دیدن کنید. لیلیوم گالری مجموعه حرفه‌ای در حوزه ساخت و فروش طلا و جواهرات است که با مراجعه به سایت آن می‌توانید از طرح‌های متنوع آن دیدن کنید.

4.6/5 - (7 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
برای پیدا کردن محصولات خود شروع به تایپ نام آن کنید...
حساب کاربری من
0 لیست علاقمندی